Rólunk

Szakértelem, biztonság

Az iroda tulajdonosa és szakmai vezetője 15 évet töltött a rendőrség kötelékében főként bűnügyi szakterületen. 

Kollégáink szintén a rendőrség kötelékében láttak el szolgálatot, ezáltal jómagam és munkatársaim is kiváló kapcsolatokkal rendelkezünk az egész ország területén. Szerződésben állunk büntetőjogban és polgári jogban járatos ügyekben eljáró ügyvédekkel. 

Munkatársainkkal együtt járatosak vagyunk a nyílt- és a titkos nyomozás területén is ezáltal ügyfeleinknek kiemelkedő módon tudunk szakmai segítséget nyújtani, jogi képviselőink pedig esetleges bírósági eljárásokon képviselni.  

Miben segíthetünk?

Szakmai tapasztalataink azt mutatják, hogy a magyar jogalkotásnak köszönhetően számos olyan eset merül fel, amelyben a nyomozóhatóságnak nincs hatásköre, vagy az adott ügyek hosszadalmasak, évekig elhúzódóak!

Kollégáink szakmai tudásával és a jogi felkészültséggel rendelkező ügyvédi csapatával, és más partnereivel számos esetben a hosszadalmas bírósági, és egyéb jogi procedúrákat elkerülve biztosítsunk védelmet. Legyen szó egy párkapcsolati hűtlenség vizsgálatáról, vagy üzleti ügyekben történő vesztegetésről, zsarolásról, vagy interneten történő zaklatásról,  táppénzes ellenőrzésről, munkahelyi, telephelyi lopásokról munkatársainkkal és partnereinkkel gyors és szakszerű vizsgálatot folytatunk le. Székhelyünk Debrecen és Nyíregyháza, de az egész ország területén dolgozunk!

Számos esetben elkerülhető a nyilvánosság, a rossz üzleti döntések meghozatala tekintettel arra, hogy az ügyfeleink részére beszerzett adatok és tények alapján tudnak dönteni a további lépésekről. 

Sem a beszerzett adatokat sem a megbízó nevét harmadik fél részére nem adjuk ki. A beszerzett információkat szigorúan kezeljük.